Plantmallen snel en makkelijk
Plantmallen, de doe-het-zelf tuintip van het jaar..
Plantmallen van karton, die eenvoudig te koppelen zijn, kunnen u helpen bij het maken van uw eigen tuinontwerp. Omdat de mallen een vaste vorm hebben is het tijdrovende uitzetten met een stokje en een touwtje niet meer nodig bij het aanleggen van een bloemenperk. Zoals in onze YouTube filmpjes is te zien is het slechts een kwestie van de mallen met elkaar koppelen en uw bloemenperk is klaar om te worden aangeplant.
De uitsparingen in de plantmallen bepalen waar de plantjes de grond in gaan, het soort beplanting en uw eigen creativiteit zijn bepalend voor het eindresultaat.

De afbeelding hieronder laat een overzicht zien van 100 ideeën om zelf uw tuin te verfraaiien met een bloemenperk of een sierlijke haagvorm. Het bloemenperk van uw keuze en de maatvoering ervan is te vinden in onze webshopOok is in onze webshop een plantadvies opgenomen. Dit plantadvies helpt u bij de aanschaf van plantjes om uw favoriete bloemenperk te vullen.
*Bij aankoop van een bloemenperk uit onze webshop kunnen wij, als extra service bij aflevering, direct de mallen op de gewenste locatie in uw tuin plaatsen zodat u ze zelf alleen met plantjes hoeft te vullen. (*Lees hiervoor eerst onze algemene voorwaarden.)

Mocht u meer informatie wensen over onze plantmallen, stel dan uw vraag via het contactformulier onderaan deze pagina.

114-zwart-wit